über uns

Zuhause » über uns

über uns

Профил Интернационал е основана како компанија за производство на ПВЦ декоративни панели за врати во Скопје, Republik Mazedonien. Од своите почетоци во 2005 година, Профил Интернационал се обидува да ги одржи своите клиенти задоволни, преку константното подобрување на своите продукти.

Денес, Профил Интернационал поседува модерна фабрика со најсовремена технологија за производство. Во нашиот објект, лоциран во Скопје, произведуваме ПВЦ декоративни панели како и рамни ПВЦ сендвич панели брендирани под називот “Profidur”.

Поседуваме најмодерна технологија за производство на ПВЦ фолија за изработка на ПВЦ панели, со различни димензии и дебелина.

Мисија

Нашата мисија, е да градиме долгорочни односи со нашите клиенти, и да обезбедиме квалитетни услуги преку иновација и константни подобрувања на нашите производствени технологии.

Визија

Нашата визија, е да обезбедиме квалитетни услуги, водени од желбите и очекувањата на нашите почитувани клиенти.

Цели

Нашата цел, е да станеме лидери во индустријата за производство на ПВЦ сендвич панели и ПВЦ фолија

Историјат

Профил Интернационал е основана како компанија за панели во Скопје, Republik Mazedonien. Основана во 2005, Профил Интернационал успева секогаш да ги задоволи очекувањата на клиентите со константно подобрување на производите.
1