Зошто Профил Интернационал?

Вредности

Веруваме во третирање на клиентите со почит и верба. Растеме преку креативност и иновација. Ги комбинираме искреноста, интегритетот и бизнис етиката во сите аспекти на нашите бизнис процеси.

Производствен капацитет

Профил Интернационал има месечен произвоствен капацитет од 500 000м² за PVC табли и 14 000 м³ XPS изолациски плочи

Производна програма

Во портфолиото на Профил Интернационал спаѓаат четири линии на готови ПВЦ врати. INOX Панели, со карактеристични елементи од инокс кои даваат модерен изглед на ПВЦ панелот. ПВЦ Панели со испакнатини и стаклени елементи. LINE Панели, со карактеристични линиски елементи кои даваат модерен минималистички изглед на панелот. FLAT Панели, за оние кои сакаат едноставен минималистички изглед.

Нашиот Тим

Лидија Пачемска

Генерален Менаџер

lidija@profilinternacional.com.mk

Џемил Чајали

Менаџер

dzemil@profilinternacional.com.mk

Влатко Богданоски

Производство

Александар Николоски

Правни Работи и Финансии

Aleksandar@profilinternacional.com.mk

Енес Чајали

Комерција

++389 75 431-165

Бобан Јовановски

Комерција

++389 75 431-176

Партнери

Контакт Информации

info@profilinternacional.com.mk

+389 2 2638 828

+389 2 2601 969

Адреса

Улица 35 бр. 43
Илинден, 1000 Скопје, Република Македонија